Camerabeveiliging voor de kabinetten

Mobiel printen

Trefdag Digitaal Vlaanderen

Projecten

Netwerkdiensten

Werkplekdiensten

Datacenterdiensten

Click on a question to display its answer.

Achter de schermen ontwikkelt Het Facilitair Bedrijf jouw ICT en informatiebeheer

Klantendag – een blik achter de schermen van Het Facilitair Bedrijf – 22 november, Herman Teirlinck

Camerabeveiliging voor de kabinetten

Om de veiligheid te bevorderen lieten de kabinetten camera’s plaatsen in de gebouwen waar ze zetelen. Camerabewaking was een van de aanbevelingen die resulteerde uit een audit, uitgevoerd door G4S.

Trefdag Digitaal Vlaanderen

Agentschap Informatie Vlaanderen organiseert hun Trefdag op donderdag 29 november 2018 in het ICC in Gent. Omdat de focus op de digitale overheid ligt, krijgt de trefdag een nieuwe naam: Trefdag Digitaal Vlaanderen (#TDV18).

De klemtoon ligt dit jaar op de opdracht van Informatie Vlaanderen: het digitaliseren van de overheid om zo de dienstverlening naar burgers, bedrijven en andere (overheids)organisaties vlotter te laten verlopen.

Ook HB-plus zal, als premium partner, aanwezig zijn met een stand en een presentatie!

Databank Taaltelefoon helemaal vernieuwd

De Taaltelefoon, de taaladviesdienst van de Vlaamse overheid, beantwoordt via telefoon, e-mail en sociale media vragen over spelling, woordgebruik, grammatica, uitspraak en tekstconventies. De Taaltelefoon heeft ook een uitgebreide website met taaladviezen: www.taaltelefoon.be.

Modernisering van de databank voor de Taaltelefoon

Verhuis van BOU/NMC1 naar NMC4 afgerond

Het netwerkknooppunt in het Boudewijngebouw en de overeenkomende toestellen in NMC1 werden volledig uitgefaseerd en de functionaliteit is gemigreerd naar het Colt datacenter in Nossegem.